Stolt tränare!

Stolt tränare idag över Duvbo IK F99! :D
 vi vann med 3-1 mot S.I.K så det va BERBY! xD
Men tjejorna va sååååå himmla glada efteråt :D så roligt att se!

Väldigt imponerad av Emma som värkligen tar till sig allt man säger till henne! Hon var värsta tjuren nere i vårat hörn motståndarna bara föll heladiden när hon taklades, det tycket jag va jätteroligt! Jag tycker säket det är så roligt just för att hon typ är minst i laget hon är suuuuper liten men hon fäller dom även om dom är större en henne! xD

Och inget går upp mot när Naemi gör mål och hon direkt slänger upp handen i luften och springer och tar emot berömmen och aplåderna!

Och det nästan värmer i hjärtat när Moa är mera glad över att ha gjort assister en att göra mål! Det kallar man LAGANDA! när man blir mer glad av att passa någon så DOM gör mål en att ta bollen och göra mål själv!

Och om Amanda kan man ju inte säga annat en MINI EMELIE! Hon var värkligen fantastisk i målet, och kul att se att hon var så glad efteråt och att hon värkligen gillar att stå i kassen!

Och Daniella hadde sin första match någonsin! Måste fråga henne på onsdag om hon tyckte om att vara back för hon var färkligen ducktig för att vara första matchen och lite finslipning så kommer hon bli grymm bara hon har viljan! :) Kul att se att hon vågade ta för sig och gå på, för jag har sett andra som inte alls vågar sånt första matchen!

synd bara att Purjo skrämde SKITEN ut ungarna (Specielt Marry) när han kom in i onklädningsrumet och skrek efteråt XD Marry ramlade nästan omkull!

han ba: UGI UGI UGI!!!!!!!
Tjejerna:........:O.......!!!!!!!!
Purjo*besviken*:............men ni ska ju svara "HEY".........!


Fin avslutning på sesongen! :D nu kan vi se fram emot sista träningen innan 2010 och en rolig lagkväll på kanslit! Och sen en ny sesång med mera skratt och framgång! 

//Sofia...x)


Kommentarer
Postat av: Eman

Grattis till segern! :)

2009-12-12 @ 17:49:27
Postat av: Sofia

TAck tack stort tack! :D

2009-12-13 @ 14:01:18
URL: http://xuntitledx.blogg.se/
Postat av: Annika

Grattis! är så avis på den härliga andan ni verkar ha när ni håller på med bandy. =D måste komma och se någon match nästa år :P både med dinna 99 or och när du spelar :P God Jul!

2009-12-13 @ 21:56:23
URL: http://animissen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0