helgen!

igår va jag i HB och sen åkte jag, mamma och pappa till solna C en snabbis för vi skulle köpa en present och jag fick en t-shirt/tunika! och sen åkte vi och hjälpte Irene och Linn att flytta lite!
kommer video sen från när jag och Linn va ute med hennes hund! :D

Idag va jag i löthallen och kollade på innebandy match och sen åkte jag till kista! Har fått min overall idag! :D (från innebandyn) nu är det bara tränar overallen som saknas! kommer kanske bild snart! ;)
och nu har jag målat om mina naglar lite! :)

 Och sadaf har sagt att hon kommer till skolan imorgon! :D äntligen! x)

//Sofia....<3


OJ!!

haha ojdå förut när jag räcknade upp lite svenska låtar så glömde jag ju sen här låten! "BÖG MAMMA KINES" heter den och den är...eller den går inte ens att beskriva typ lyssna bara xD


DOMENICER!!! HAHAHA xD
i början man ba: WTF?
men när man hört den ett par gånger blir den ganska bra xD
//sofia...<3


Fight club

jag kom på att Fight club är fan en skiiit bra film om man tänker efter! (eller det kanske bara är JAG som måste tänka efter för att förstå det!) nu var det ett tag sen jag såg den nu, men om jag kommer ihåg rätt så är den ju helt AWESOME! :D

OBS nu förstör jag för alla som inte sätt den!!!!
Lixom hela filmen handlar om dom här två killarna där en av dom är huvudpersonen! Också så PRECIS i slutet så visar det sig att den ena är huvudpersonens FANTASI (asså typ låtsaskompis) men han har själv inte vetat det! lixom OMG vilken TWIST! Och sakerna som låtsas killen (Brad Pitt) har gjort är det han själv som har gjort! :O



Asså tänk helatiden att Tyler(Brad Pitt) inte finns där!
Det är han till höger som gör allt som tyler gör! :O



//sofia...;)


svenska låtar

satt framför datan och lyssnade på musik så fick jag den här tanken "finns det några bra låtar som är på svenska?" jag tänkte så det knakade så kom jag på att de här är ganska bra! för i vanliga fall lyssnar jag ALDRIG på svenska låtar! :S


haha ja det första jag kom på va disney! xD
svenska versionen av "a whole new world"


ch sen fortsatte jag på peret jöback temat!
"stockholm i natt"
lixom jag menar det är ju STOCKHOLM! :P


och sen tänkte jag så här: Peter hemmm...det låter nästan son patrik!
och då kom jag och tänka på patrik Isaksson och den här låten, som vi har sjungit hemma hoss Moa på singstar ett flertal gånger! och den är vell ganska bra!


Och från den låten kunde man typ klicka sig vidare till den här!
och hon sjunger den så gulligt!
därför är den typ bra XD


Och efter det tog det en liten stund sen så började jag tänka på våra overaller på innebandyn och jag ba: FÖRBANNADE MARTIN SOM ÄR SJUK, hämta våra overaller för fan!
och jag ba: hemmm...martin....Martin MARTIN...MARTIN STENMARK!!!!
och då tänkte jaag på den här låten för den är så sjuk på något sätt xD

haha men SNÄLLA hjälp mig det måste finnas bra/bättre svenska låtar!!!????


09/10

haha tömde min mobil på lite bilder! här kommer några fina minnen från 2009 och början av 2010! ;)



jag och Emelie i stan! Och fan va skönt det ser ut när det inte är någon snö...>__<''


haha pyseldag i skolan jag gjorde den längst till höger xD


lagkväll med F99! Yamma yamma!


bananasplit i kista med Sadaf!


Monopoooool hemma hoss Sadaf med Moa också!
Moa vann och jag kom sist BÅDA gångerna vi körde!
men jag säger bara "otur i spel, tur i kärlek"

//Sofia


Dålig uppdatering!!

Lite uppdate...

På måndag så gick jag till karolinska, hade en tid hos en ortoped?! Aja han sa nånting om att mitt knä var ur led eller ur en skål?! haha, jag fattade inte riktig men en sak fattade jag loud & clear, det var att jag kanske behövde bli opererad!!!! Jag som hatar blod, nålar, sprutor & nu ska jag kanske få en FET spruta & somna medans dom kör en j*vla kamera i mitt knä? Sh*t, jag kommer inte & klara det.


På tisdag så hade jag fortfarande panik & kunde inte säga nåt, eller äta nåt... & mådde helt enkelt piss. Men jag ska fortfarande inte överdriva för att doktorn sa ju att OM det BEHÖVDES då skulle han operera annars så skulle jag bli helt OK! Jag får väl hålla tummarna!

Men igår så åkte vi till mc donalds & mammas pojkvän köpte chicken mc'nuggets men jag åt bara två, sen mådde jag bara illa. Så nu ska jag äta chicken nuggets till min glamourösa Frukost. Sofia ska komma över idag, då mår jag kanske lite bättre.



VARNING!

bara för att du vägrade, ISADORA!

haha härom dagen så teroriserade jag Issa skit mycket bara för att hon inte ville vara med på bild XD MOHAHAHA!!!!









hahaha jag sa ju att jag skulle lägga upp den här bilden!!!!!


haha carro söt! <3


asså hon värgar värkligen!


haha ser ut som en tandkräm reklam! ;) <3


haha tillslut lyckades jag ändå övertala Issa att vi skulle ta en bild TILLSAMMANS ialla fall! :P

haha carro trött xD

//Sofia...<3


kamera

tog lite fotton med min kamera!

ser man vad det är meningen att det ska se ut som?






//sofia....


Brooke - Martina

här om dagen såg jag ett repris avsnitt av top midel vilken sesong det var kommer jag inte ihåg!
Och så fort jag såg Brooke så tänkte jag bara MARTINA! jag tycker hon är skit lik Martina! eller Martina när hon är några år äldre!
 
Hon ser kanske mer ut som Martina när hon rör sig inte på bild! Och det är ju bara dom som har träffat Martina som kan avgöra xD för jag har ingen bild på martina i den här datan!

//Sofia...;)


Enrique Iglesias

Och här är andra värsta låten jag kan komma på! :O
lixom wooot? Vadå älskar att se dig gråta, fan va taskig! :S


//Sofia...


Robin Thicke

löjligaste låten jag någonsin hört! :O
det är nästan skratretande, kunde inte ens lägga upp videon för mycket rumpa för min smak xD

men det "BÄSTA" är ju ändå när han ba: "don´t me scared of me"
asså I´m frecking terrified!!!!!! :O


//Sofia...


2010 here goes nothing!

har typ inte hänt så mycket dom senaste dagarna...har bara hafft första dagen i skolan sen jul lovet, sprängt en degel och sadaf har legat på sjukhus....no big deal lixom....det händer ju VARJE dag ni vet! 

förs och främst måste jag bara säga
(om jag inte redan har sagt det?)
att 2010 kommer suga så jävla hårt!
och jag menar inte "hey det kommer och suga som man säger varje år"
jag menar det kommer och S U G A! asså på ricktigt, det har redan börjat ni vet! allt börjar ju med att mamma hamnade på sjukhus! och okey okey ni tänker säkert
"med det va ju precis innan 2010"
och svar: JA, jag vet!
men vem som hälst fattar ju att det inte kan bli så här: 2010 *DIREKT* allt dåligt!
det börjar du litte smått i övergången! för precis innan 2010 klagade jag helatiden på att allt va så jävla jobbigt och sög och va skit!
Och nu när det blivit 2010 kan jag inte sova på nätterna jag har ont i huvet ont i magen, och jag är SUPER otränad! :'O
och fler dåliga saker 2010: sadaf åker in på sjukhus (lixom varför just 2010?), gymnasie val, byta skola, nationella prov, läxa första dagen i skolan, jag och emelie slutar sent på onsdagar så det kommer bli KAOS att komma till 99 träningarna! Förlust första 99 matchen, kunde inte va med på första 94 träningen, jag har fått en kram av en full Basse (lixom usch) och som priken över i halkade jag på väg hem från skolan! :@
och TRO mig jag kan komma på fler grejer men jag orkar inte skriva mer om detta!

soooo.....FÖRSTA DAGEN I SKOLAN....It goes a litle something like this:

1. upprop och vi får ett shema som dom knappt har endrat och om de har de e det till det sämmre som då ex. att sluta senare på onsdagar! Sen får vi reda på att vi har vanliga lektioner från kl:10.00! :O lixom wooooot alla trodde vi skulle ha halvdag!

2. Engelska- först av allt VA FAN ENGELSKA FÖRSTA LEKTIONEN PÅ ÅRET! aja det FINNS facktist värre! men så får vi en LÄXA där vi har inte varit i skolan i en 2 timmar och vi har fått en lexa! :'O

3. SO- den hadde varit så jävla prefekt om halla bara hadde hållit käften! :@ något som kunde ha gått på 10 min tog lixom 30! (mer eller mindre)

4. LUNCH- efterlängtade sak! En ny kock har kommigt sadaf kommer bli helt lyrisk när hon får se honnom han ser ricktigt proffsig ut! ;) 

5.Svenska- Som vanligt är det en av dom skönaske lektionerna har jag bestämt nu när jag har höjt mitt G till VG! ;) men idag va jag helt slut så även om jag kunde och fattade allt så räckte jag inte upp handen för ajg orkade inte så Hanna drog även mig över linjen av dom som inte hängde med i Novellen! (även om jag gjorde det...bitch....)

6. NO-labb- hemmm vad ska man säga....vi skulle ha en degel (en mini bägare i porslin) med något pulver i över en brännare sen så skulle man läta den svalna och hälla i BOT och vatten och kolla vad som hände...men vi kom inte ricktigt så långt...det va jag och två till i gruppen och vi hadde lixom missat delen att man skulle låta den svalna innan man hälde i BTO och kallt vatten så när vi hälde i BTO så blev det en låga i degeln och sen hälde jag på vattnet och så sa det *PANG* eller så va det med av ett *kabom* och så var det porslins bitar överallt! :S

efter att den sprängts så kom Daniel(läraren och ba: jaha det här va vell inge så bra...men hur varm ät bärnnaren?
Berrin: *bla bla säger något jag inte hörde*
Daniel: ja och när ni hälde i BTO får ni en låga där i på 900grader, och sen häller ni i KALLT vatten! :O VAd tror ni händer? jo den sprängs så klart!  

7. och sen halkade jag....



Och till sist till det jag sa om sadaf och sjukhus! för någon dag sen fick jag sms av sadaf att hon låt på sjukhus och trodde att hon hadde brutit benet! och jag fick panik och ringde 1000ggr tills hon svarade! ;) Och hon berättade att hon skulle planka på T-banan och så sa det typ *knak* i hennes knä och så föll hon! hennes mamma ringde ambulans och hon hamnade på sjukhus! Men son tur va va inget brutet! men något hadde gått av i knät o.s.v så hon ska gå på kryckor i 2-3 veckor sen ska hon tillbacka till sjukhuset och kolla om det blivit bättre! 

men haha jag tyckte det va lite lustigt (med det menar jag att jag dog av garv) att hon skulle PLANKA och så bröt hon nästan benet xD Just när man behöver det som mäst! (om det kommer en vackt alltså) "somliga straffar gud medsamma" 



//Sofia 


"Fuck you, you fucking fuck" XD

när vi va hoss sadaf togs det lite bilder fixade lite i paint med några av favoriterna xD

 
hehe XD


haha efter åt tyckte jag det va lite typ Avril Lavigne inspirerat xD



//Sofia...;)




Vern Fonk Insurance!

hahaha igår (eller säger man i förrgår?) så sov vi hoss Sadaf, Moa va också med! men vi såg på lite olika youtube klipp från våra favoriter! Och vi såg de här klippen i torsdags men på fredagen när vi tänkte tillbacka på dom så värkligen BRAST vi i skratt XD

Specielt åt "savings never tasted this sweeeet" haha och "logg in to the inermet"





HAHAH xD


"jumper"

såg den här trejlern till filmen jumper på en data med mamma och
mitt i allt jag ba: PAAAAAAAAAAUS!!!!!
mamma: jag känner igen honnom....
Jag: No shit huh? Det är ju ANAKIN SKYWALKER....eller jag menar....asså...det är ju "HAN"!
sen så kastade jag mig på ett CD fodralet (asså jag menar jag KASTADE MIG!) och hittade CD skivan där det stog "jumper" :P
Och den va skiiit bra! :D



 :D <3
han är fan SKIT bra skådespelare!

//Sofia...<3


A man can only take so much before he breaks....

haha hittade lite Anakin videos på youtube!

Anakin Akywalker´s life has been
full of greatness, surprises,
galectic decisions,
and pain.
A man can only take so much before
he breaks....

kan inte låtabli att tycka att låten passar ihopp med Anakins "historia"! haha det va lite roligt tycker jag...lixom STAR WARS och HANNAH MONTANA! xD


den här låten var bättre xD och den passar också ganska bra! ;D


//Sofia...


"A jedi shall not know love..."

här kommer snabbspolning om hur star wars är om man tar bort alla onödiga grejor som alla slag, krig och politiker som snackar som gör att dom här filmerna är typ 3 timmar långa xD
(mäst för att sadaf och jag pratade i telefon i 70 min och jag försökte förklara lite för henne!) 
och det här är i stort sätt bara början xD
(och det kan råka bli fel här och där)
men ialla fall här kommer det i 22 steg! ;)

1.
 
I en galax långt långt borta finns en liten pojke vid namn Anakin Skywalker, han bor på en sandplanet med enbart sin mamma!

2.

en dag kommer en man som heter Obi wan kanobi han är en mäster jedi, till denna planet och träffar Anakin och han tänker "the force is strong in thise one" och att Anakin är den utvalde, han som kommer förinta det onda och föra så att galaxen blir fri...för så står det i "profeten" så han tar med sig Anakin och gör honnom till sin lärling så att han också ska bli en jedi!

3.

Anakin är nu äldre och han och obi wan står varandra fortfarande sida vid sida för han är fortfarande obi wans lärling! även om Anakin är jätte bra på att slås och "the force" är stark i honom...

4.

Anakin och obi wan får i uppgift att skydda Padmé som jämmpar för att republiken ska få fred!
Obi wan vill visa att han litar på Anakin så han säger åt honnom att han ska åka iväg till Padmés hemplanet och skydda henne där ensam...

5.

men på Naboo (Padmés hem planet) händer inte mycket där är det ingen fara som hotar så Anakin och padmé får mycket tid ENSAMNA (if you know what i meeen^^)

6.

Och tillslut blir Anakin stört kär i Padmé och tvärt om, de försöket kämmpa imot deras kärlek men tillslut så går det bara inte!

7.

Anakin blir väldigt frustrerat typ efter som han vet att: A jedi shall not know anger. Not hatred. Nor love 


8.

men när all fara är över så gifter de sig i hämlighet, ingen vet om det!

9.

några fler år har gått och anakin har inte bara skaffat sig en annan frisyr och fått ena handen avskuren (det va ingetligen längesen) han har också varit på ett jedi uppdrag och räddat "the senetor" (stavning) från den mörka sidan! the senetor börjar då tycka att Anakin är den bästa jedin dom har, även fast han inte är en mäster!

10.

när han kommer hem från räddnings uppdraget på berättar även Padmé att hon är GRAVID!
Padmé: vad ska vi göra?
Anakin: vi tänker inte på det nu, det här är en lycklig stund...

11.

en natt får anakin en hämsk mardröm om att Padmé kommer att dö när hon föder barnet...Han blir orolig efter som han en gång för längesen hadde en dröm om att hans mamma skulle dö och den drömen blev värklighet...
Men han kan inte be någon om hjälp heller för att ingen får ju veta att det är han som är pappan till barnet efter som agen: A jedi shall not know anger. Not hatred. Nor love

12.


häng med nu för här kommer the tricky part!
The senetor bjuder in Anakin till en "pratstund" han börjar försöka få Anakin att tro att alla Jedi inte är bra och att dom inte litar på Anakin men att HAN gör det, och han säger att det är derför dom inte har gjort honnom till mäster! han frågar då om någon jedi har berättat historien om en viss härskare på den mörka sidan!
Anakin: nej det har dom inte....
Senetor: Så klart dom inte har, dom försöker dölja saker från dig! (vilket inte är sannt)
The senator berätar att han hadde så mycket krafft att han kunde rädda dom han älskade från döden!
Och att den här härskaren gjorde en kille till hans lärling och lärde honnom allt han kunde, och när han hadde fått lära sig allt så dödade lärlingen honnom!
Anakin blev väldigt farsinead av det här och tänkte på sin Padmé!
Anakin: går den här kraften att lärasig?
Senetor: ja, jag kna lära dig den...om du kommer över till den mörka sidan...
Då förstod Anakin att The senator inte alls var på den goda sidan utan på den mörka!
Anakin: jag borde överlämna dig till Jedi rådet direkt!
Senetor: men...hur ska du då rädda din älskade Padmé om jag är död...du behöver mig!
anakin tänkte *hur viste han om padmé?* Och han förstor att han behövde honnom för att kunna rädda henne!
så the senetor har nu lyckats lura Anakin till att tro att den goda sidan igentligen är ond! Men så är det ju inte!


13.

anakin är nu med på den mörka sidan! (det syns i hanns ögon på bilden :'O)
och the senetor har get ut årders över hela galaxen att döda alla Jedi!!!!

14.

men obi wan och två till klarar sig ändå....

15.

Obi wan berättar för Padmé att Anakin har gått över till den onda sidan!
Padmé blir helt förstörd och när hon åker med obi wan för att prata med Anakin börjar dom bråka och Anakin tror att det är obi wan som har vänt Padmé imot honnom! (detta är slutet på Anakin ♥ Padmé)

16.

Anakin och obi wan börjar då slås på lava "planeten" (tror jag att man kan kalla den), det blir en lång strid mellan ont och gott! det slutar med att Obi wan huger av Anakin benen så han landar liggandes på marken och en liten bit lava kommer på honnom och han börjar brinna! 
Anakin: JAG HATAR DIG! (haha det tyckte jag va lite komist)
Obi wan *jätte lessen och arg*: DU ÄR SOM EN BROR FÖR MIG! DU SKULLE JU (enligt profeten ni vet) FÖRINTA DET ONDA INTE GÅ MED DOM OCH BRINNGA FRED!

och sedan lämnar obi wan honom där för att dö....  

17.

Obi wan går tillbacka till padmé och hon ska nu föda! doktorn säger: hon mår jätte bra, och BARNEN mår jätte bra (japp hom har tvillingar) men hon är döende...hon har tappat viljan att leva...

18.

men medans anakin håller på och brinna upp och dö....så kommer the senetor i sista sekund och räddar honnom och tar honnim till de bästa läkarna!

19.

Padmé föder en flicka och en pojke som får namnen Leia och Luke! (bilden är på dom när dom är vuxna) de blir separerade och hammnar hoss olika familjer på olika planeter för att skyddas från sin far...

20.

Och padmé dör strax efter födseln hennes sista ord blir till obi wan:
Padmé: Anakin....det finns gott i honom....

21.

När Doktorerna har jobbat klart på Anakin säger han till the senetor:
Anakin: Padmé....mår hon bra...är hon oskadd?
senetor: Padmé....hom är död...du dödade henne med dit vrede...
Anakin: JAG....? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!

22.

Och SÅ är Mörkrets härskare född!
Anakin skywalker finns inte längre han ska nu ändast gå under namnet
"Darth Vader"



--------------------------------------------------------------------------------------------------




P.S sadaf här är ägg bilden:


//Sofia....♥


Patrik Dempsey

haha för några dagar sen så såg jag en film som jag tror hette "can´t buy me love" eller något i den stilen! Och efteråt kollade jag i TV tidningen för att kolla vad skådepelarna hette (vet inte varför)! Och då såg jag att han som hadde huvudrollen hette Patrik Dempsey, och jag ba: va? det namnet känner jag igen...Men va det HAN?
För den här filmen var ganska gammal! Sen så googlade jag och kolla han är inte såg lik sig!





Haha det ser fan inte ut som samma kille xD
//Sofia...


RSS 2.0