Sveriges svar på Simple Plan?

jag såg liiiiite av melodifestivalen igår (ni vet OS, curling herrar) och den här låten var ju KLART BÄÄÄST! Det är värkligen skater punk! Liiiiiste lika simple plan när dom va på senen! eller så nära SVERIGE kan komma simple plan! ;) (Simple Plan = kanada)




//Sofia


Angående operationen!



Sv; Japp, jag har opererat mitt knä
, dom har tagit bort två stycken menisk, eller brosk. Det som hände var att mitt knä hade låst sig & mitt knä hade blivit väldigt svullen & jag kunde inte ens gå eller sträcka på knäet.

Detta berodde på att det har blivit en spricka i menisken så att en del av den har kommit i kläm inne i leden. Så det som dom gjorde var en titthål operation eller som dom kallar det artroskopie (stavning?). Operation gick till så att dom gjorde två hål i mitt knä, & kolla inuti mitt knä med ett kamera & sen så hade dom opererat bort två styckern brosk. Ortopeden sa att jag inte behövde någon sjukgymnast medans sjukgymnasten sa att jag behövde det?

Men som jag fattade så kan jag gå "normalt" inom några dagar. Vilket är j*vlig bra för att jag kommer knappast ihåg en tid då jag inte hade kryckor, liksom jag har inte gått normalt i en månad nu! Usch...

Men ialla fall här kommer lite bilder!
När jag hade bytt om till sjukhus kläder & var livrädd...

Väntade på hissen & då visste jag att jag skulle snart få sprutor :O Jag började skaka av rädsla...

HAHAHHA XD jag bjuder på denna FULA bilden, som min mamma har tagit, nerifrån!!! Här så hade jag fått en plastgrej på handen, som var en sprutgrej & då fick jag dropp...
AJJJJJJJJJJJJ! Men en grej som var bra var att den var ROSA!!
Efter operationen, Jag fick en slang i näsan XD Jag var helt cp, jätte drogad & HÖG! Jag fick ju två & en halv spruta för & lugna ner mig, sen två stycken för & sova, sen 1 saltlösning + en sockerlösning + 4 tabletter & 1 spruta när jag sov för & vakna!
Mums... Kunde knappast äta...

the end...the last...this is it...



haha ser ju fan ut som om jag suger på tummmmennnn x''D


haha Martina blir ju fan fiiin på hoppbilder! alla andra jag vet blir helt CP xD
eller det är ialla fall vad jag kommer ihåg x)







(klicka på dom)

//Sofia...:)


REEEEMIX!









haha va tvunden att skriva något på någon så det blev den här:

haha vi vet alla att jag är beroende av att skriva på bilder xD
Fortsättning förljer typ! ^^

//Sofia...:P


förra lördagen!

här är mina favoriter av de bilder vi tog förra lördagen av dom som jag inte gjort svart/vita eller annat! ni vet säkert redan det men klicka på bilderna om ni vill ha dom större! ;)







haha söta xD









fler bilder senare som är svart/vita OSV! ;)

//Sofia...;D


Duvbo IK - Hässelby 3-2! :)

F99

Duvbo IK F99 åkte till Vällingbyhallen för att möta Anders Mörks Hässelby. Förra gången fick vi storstryk och vi var rätt ödmjuka inför motståndarna. Vi startade med att göra 1-0 efter 28 sekunder. Vi vara riktigt bra i försvarsspelet och på så vis fick med oss en massa kontringar. I denna match lyckades vi behålla bollen i anfallszon och sätta press på motståndarna. Vi ska erkänna att Hässelby är det bättre laget fast vi arbetar hårdare i förvarsspelet, vi lyckades att stå högt med backarna vilket gav oss ett större tryck. Alla spelarna storspelade från målvakt till anfall, riktigt roligt. Andra perioden startade med att vi gjorde mål efter 8 sekunder. Vi vann en tuff och tät match. Riktigt roligt!.

//Sofia


OS feber!

haha bilderna blir lite försenade, OS tar för stor plats! xD

igår när jag kom hem från innebandy SKRIKER mamma och pappa: STAFET STAFET!!! och jag kastar mig i fotöljen och ser på när svenska herr skid stafett laget tar hem guldmedaljerna! skulle kunna skriva 1000 ord om detta men jag orkar inte är för slut! Skulle bla kunna skriva om Normanen "den stora stygga vargen"!

Sen kolla lite på Hockey mellan U.S.A-Schweiz, U.S.A vinner med 2-0 om jag komemr ihåg rätt!

Efter det fastnar man i CURLING för herrar! :D Det va Sverige-Storbritanien! killarna från sverige har värkligen kommit från INGENSTANS ingen vet typ vilka dom är, skilnad från damerna som är regerande OS mästare! Så att om killarna skulle förlora en match nu när de varit så ducktiga och vunnit och överaskat så mycket gördet ingenting! Men Igår kväll (eller inatt) så Lyckas tillslut Sverige vinna Cruling matchen i en extra omgång som storbritanien skapade och sverige vann med 7-6! Och fan va glada dom blev! det va en nervpirrande match som va slut 02.30! Men matchen skulle fan ha kunna vunits mycket tidigare tycker jag om dom lyssnat lite mer på Sebastian Kraupp som ger en rad bra förslag men lagkaptenen Nicklas Edin fegar ur och vågar inte ta några risker och väljer och köra mer säkert!

på bilden är Sebastian!



Sen från att ha gått och lagt sig 02.30 så går man upp 06.00 för att inte missa Sverige-Slovakien i hocckey för herrar "vinna eller förvinna"! Och sverige torskar med 4-3! Så nu har vi åkt ut ur hockey för herrar! SKANDAL! jag mamma och mina bröder satt och bara skrek hela morgonen! Åt ingenting i skolan för  jag va så upprörd över detta! :( Vi tog ju fan guldet förra Vinter OS!

men inatt gick även en match mellan KANADA-RYSSLAND och allt man igentligen behöver säga är att det inte va: "vinna eller försvinna" utan: "PÅ LIV OCH DÖD"!! haha de två lagen som är guldtippade mötervarandra i en utslagnings match! lixom Ryssland världsmästare 2år i rad! och Kanada....jag menar det är ju KANADA!!!! men så klart vann Kanada det är ju hemmaplan och allt! ;)

jag hoppas Kanada tar hem hela skiten! vore roligt om Slovakien kom till final också, för då kan vi säga att vi åkte ut mot dom som kom till final hihi xD

//Sofia...:D


still a super hot female

haha idag gjorde Sadaf allt för att bevisa att hon fortfarande e den som ska vara framför lincen även om hon har ett knä som inte fungerar! ;)
bilder kommer säkert imorgon! :)


hokus pokus fjortis i fokus!



så här går det om man kollar på idol för mycket


BLÅ?



och skolnade mellan grön och blå är.....

INGENTING!

haha typ bara färgen på burken som är skilnaden annars är det samma!
va dåligt! xD




//Sofia


lite innebandy uppdate från förra helgen!

F94

 

Efter en mållös första period med chanser åt båda håll. Så inleder vi början av andra med klappklapp spel vilket leder till att "Vickan" gör 1-0 för oss fint framspelad av Martinelle & Mathson.
Matchen slutar tillslut i vinst för oss med 4-1 mot HSK!
Om vi skall lyfta fram några extra stora glädjeämnen denna match så är det att alla våra tre kedjor kommer med i målprotokollet! samt att vår suveräna målvakt Elisabet endast släpper in ett mål idag, vilket gjordes då vi hade boxplay!
Slutligen vill jag tillägga att alla spelare i vårt lag nu gjort poäng i mitticupen denna säsong! STORT!
 
//Linus

 

F99

 

Duvbo Ik F99 gör en riktigt bra match.  Försvarsspelet i första period är fantastisk bra. Vi sätter stopp hela tiden och får med oss kontringar hela tiden. Bele Barkarby är riktigt riktigt bra, men vi tränare är riktigt stolta över våra spelare.

I andra perioden orkar vi inte riktigt men krigar ända in i slutet.

//Sofia


OS

inte mycket uppdatering här!
mäst pågrund av OS! :D jag kommer fan gråta när OS e slut!!! :'(
men det är ju fan något extra specielt att sitta några stycken i en soffa och bara skrika åt TVn: KÖÖÖÖR DÅ FÖR FAN!!!
eller: NEJ NEJ NEEEEEJ!!!!! VA FAN HÅLLER DU PÅ MED?!!
och sen att vara så nervös så man inte vet om man ska stå eller sitta!

men för dom som inte vet så har vi hitils tagit 3 guld och ett brons! :D HEJA SVERIGE!
Jag RÄCKNAR med ett guld i Dam curling med! :O
Men herrarna kämpar på bra med! Synd bara att jag tror dom fick stryck av Canada men vad ska man säga? Det är ju Canada! ;)

Men men skid åkningen för sverige har jå gått både upp och ned, tuvär mäst ner är jag rädd för! för vi har ju tagit 2 guld och 1 brons i skidåkning av olika slag! Men vi har också sumpas skit bra skanser till medalj och kört fel (klantskalle), KRSCHAT (Anja), nästan dött av utmattning (vilken rysare) OSV!

här kommer en lenk
 http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=128861&a=1896706&lid=puff_1896669&lpos=extra_0
till Anjas 60 meters fall! Det va fan skit läskigt men först blev bara min familj skit FÖRBANNADE på henne för hon åkte ju mot en silver medalj så krachar hon! :O men när vi såg att hon inte rörde sig eller reste sig upp så tyckte vi synd om henne och ba shit! :S

//Sofia


<3

Vi önskar er alla en bra alla hjärtans dag! ;)






Ni suger på & kommentera!

Jag & Sofia pratade om bloggen för några dagar sedan & vet ni vad, ni SUGER på & kommentera, ni kommenterar nästan aldrig & när ni kommenterar så är det på en jäätte tråkig inlägg! HAha, liksom et skulle ha varit ok om vi hade 4 personer som kollade på vårt blogg, men just det att det är 50-70 som kollar & sen på kommentarfältet så ser man 0 eller 2. Kommentera mera, så uppdaterar vi mera!
Här är lite roligare bilder, ni kanske kommenterar då..?!



Klassiker... PRutt face...

Blev challenged för 1 år sen, att jag skulle gå runt i skolan med en mustach.. Haha, in your face!
Moa garvar alltid åt denna bild kanske för att jag ser ut som en drogaddict eller för att jag är för lat för och ta upp simple plan "lakan" och värma mig med.
HAHHA STOR RÖV! Tro mig jag har inte en såååååå stor röv.
Pyramid á la Sadaf!

Mums! Grädde i näsan!
Mr ali baba?

No Iam Mr. alibaba!

Natthanan *POSE* Sadaf *diiiiie*



I will wrap you in my arms And you'll know you've been saved Let me sign

JAG HAR BLIVIT EN GALEN/CP fan på bara 2 dagar, WTF liksom...
TWILLIGT FÖR EVA!!!! JEDWARD team ;D <33

och bara så ni vet jag är 100% kär i edward cullen för att annnars så är robert bara en vanlig hårig engelskman, HAHAHA! ok nu ljög jag, i <3 him to! :*

*STÅÅÅÅÅÅÅÅÅND*

// SADAF!!

WTF??

HAHAHAHAHAHAHAHA
e jag helt jävla dum? eller e jag helt jävla dum?
asså jag har sett den här bilden 3hundramiljoner gånger men aldrig märkt vad han har på sit huvud x''D


hahaha omg! fan va dum jag e!

och bild på Chester bara för att <3

//Sofia....<3



Just like in like Twilight, Give me just one bite...

Så jävla bäst låt asså! :D <333


Lyrics:
Just like in like Twilight
Give me just one bite
Im ready to be one now 4x

I know this dude
By checkin his smile
I found something so cool
Yet so very wild
Teeth were a little bit sharper
Then most people in this world
I couldnt believe it, I was in astound
This guys a Vampire, and Im jealous now
I want to be one just like him
So I let him get a whiff and

Just like in Twilight
Give me just one bite
Im ready to be one now 2x
I promise its alright
Vampires are so tight
Im ready to be one now 2x

Just like Twilight, give me one teensy bite
And if I become a Vampire, just know that will be alright
Im ready to be one now 2x
I only want a small bite, no bloodsucking tonight
Treat me like T.I. and give me Whatever I Like
Im ready to be one now 2x

So hey Edward Cullen
I hope that you know
That Bella, your girlfriend
Likes me more than you
Whoops, did I just make you angry
How about you release that fury
Yeah, Edward just, take one little taste
I wont tell anybody, and Ill be on my way
I need to be a Vampire
You dont need permission, so

Just like in Twilight
Give me just one bite
Im ready to be one now 2x
I promise its alright
Vampires are so tight
Im ready to be one now 2x

Just like Twilight, give me one teensy bite
And if I become a Vampire, just know that it will be alright
Im ready to be one now 2x
I only want a small bite, no bloodsucking tonight
Treat me like T.I. and give me Whatever I Like
Im ready to be one now 2x

So he leaped far like a Jaguar comin at me
I told him Lets go, lets get this over so I can be happy
He said wait maybe this is going to far
You dont even know who I are
And if Bella found out, she might beat me up and give me a scar
I had to comment, no, I had to augment
The truth because being a Vampire is what I am hell-bent
On obtaining, so this is how I answered
I promise you girl wont be mad, shell understand why you did it
So bite it, you know you want it
Just get my neck, and clench it
Not kiddin, were both wantin this to happen
Ah, you got me bleedin like a faucet
And then he lost it
He just started suckin all my blood and, he wouldnt stop it
No I dont wanna be a vampire, you can quit it
You gotta quit suckin, cause Im now losin my conscience dude
Now I cant breath, cannot move
My arms are numb, and my legs are too
Edward, stop Im tellin you
Youre killin me, and you dont want to

Just like in Twilight
Give me just one bite
Im ready to be one now 2x
I promise its alright
Vampires are so tight
Im ready to be one now 6x


Monster <3

Match på morgonen! jag gjorde en assssssssssist! ;)

sen åkte jag och lindholm till HB på ren vinnst och förlust! Och när vi kom dit hadde en match PRECIS spelats klart men vi stannade i en tom hall iallafall och gjorde massa knasiga saker!


i väntan på bussen dampade vi på snö!

någon hadde också vandaliserat lite i hallen när vi va borta ett tag så vi fixade allt sen!




gjorde några konstiga filmer sen! :S xD



sen köpte vi MONSTER fan va gott hehe! ^^


//Sofia...:)


någon som vill ställa upp som modell någon gång?

tog lite kort på mig med min kamera...>___<'' det som sadaf och jag tänkt och göra men hennes knä hindrar oss! >__<'' så jag fick plåta mig själv...jag gillar bättre och ta på andra...OKEY DET HÄR LÄT LITE KONSTIGT!!! men ni fattar vad jag menar! xD








nymålade naglar! :D



min nya tunika/T-shitr! ;) tog hoppbild för att få lite liv i tröjan xD




haha efterrätt idag! :D :D :D


Gustafsson!

här är bild på våran nya overall på innebandyn! ^^<3





//Sofia...:D


mobil bilder! :P

här är lite mobil bilder!

när jag och Linn va ute med hennes hund!


det här gjorde jag med den här bilden när jag va sjuk och hadde tråkigt!


tog ego bilder när jag väntade utanför Carros och Co svenska!


Det här är vad jag gjorde på den här NO lektionen....ritade på bordet!


HB på dam match!


Den här bilden tog jag för att bevisa för Vickan att hon har FEL om att Max ligger ute i kista C!


och nu kommer det massa bilder från matsalen idag! ;D goood we love matsalen!



hahhaha fan va långt hår Sadaf har fått xD

och en sista på mig och carro! ;)



//Sofia...<3


Here it is!

här är lite filmer som jag lovat och inte lovat! ;)

först när jag och Linn va ute med hennes hund! haha han VÄGRADE släppa pinnen x)


den så va jag i HB och kollade på dam match och satt i seket O.S.V och filmade lite när de PUMPAR musik i högtalarna på uppvärmningan det är så roligt xD


Och sist men INTE minst så har vi en film som Issa filmade idag i matsalen xD hon hadde värkligen skit kul! Carro också när hon sitter och säger "bonkers" helatiden xD 


//Sofia....:P


Saknar! :')

haha jag SAKNAR värkligen den här serien xD





hahahaha han är så jääääävla tröööög xD


"jahaaa"

//Sofia XD


RSS 2.0