lite innebandy uppdate från förra helgen!

F94

Efter en mållös första period med chanser åt båda håll. Så inleder vi början av andra med klappklapp spel vilket leder till att "Vickan" gör 1-0 för oss fint framspelad av Martinelle & Mathson.
Matchen slutar tillslut i vinst för oss med 4-1 mot HSK!
Om vi skall lyfta fram några extra stora glädjeämnen denna match så är det att alla våra tre kedjor kommer med i målprotokollet! samt att vår suveräna målvakt Elisabet endast släpper in ett mål idag, vilket gjordes då vi hade boxplay!
Slutligen vill jag tillägga att alla spelare i vårt lag nu gjort poäng i mitticupen denna säsong! STORT!

//Linus

F99

Duvbo Ik F99 gör en riktigt bra match.  Försvarsspelet i första period är fantastisk bra. Vi sätter stopp hela tiden och får med oss kontringar hela tiden. Bele Barkarby är riktigt riktigt bra, men vi tränare är riktigt stolta över våra spelare.

I andra perioden orkar vi inte riktigt men krigar ända in i slutet.